KOSOVALBANER.COM

 • Sheh detin për herë të parë në moshën 101-vjeçare

  Nov 22, 2014 0:21

  Sheh detin për herë të parë në moshën 101-vjeçare

  Ruby Holt i kaluar 100 vitet e saj në shtetin Tenesi, SHBA, duke punuar në një fermë, në një fabrikë kamishash, duke rritur katër fëmijët e saj dhe u kujdesur për shtëpinë e saj. Kjo e kishte penguar atë që […]

   
 • Komunat ankohen për buxhet por vazhdojnë të blejnë vetura e dekorime (Video)

  Nov 22, 2014 0:04

  Komunat ankohen për buxhet por vazhdojnë të blejnë vetura e dekorime (Video)

  Pavarësisht buxheteve të limituara, komunat assesi nuk po mund t’i lënë anash harxhimet e panevojshme. Me mijëra euro kanë shkuar këtë vit në blerje veturash, orendish, kompjuterë e harxhime të tjera. Të njëjtat nuk do të ndalen as në vitin […]

   
 • Kosova është një ndër vendet më të korruptuara të Europës!

  Nov 21, 2014 23:54

  Kosova është një ndër vendet më të korruptuara të Europës!

  Gazeta e njohur polake “Wyborcza” dhe e përjavshmja gjermane “Die Zeit” për luftën kundër korrupsionit në komunën e Prishtinës nën udhëheqjen e Shpend Ahmetit dhe për skandalin e korrupsionit në EULEX “Në këtë qytet 40 vjet nuk është ndërtuar sipas […]

   
 • Rregulla të reja për taksistët e Prishtinës

  Nov 21, 2014 23:44

  Rregulla të reja për taksistët e Prishtinës

  Veturat e taksistëve të Prishtinës nuk guxojnë më të jenë më të vjetra se 5 vjet, duhet të jenë me ngjyrë të bardhë, të pajisura me sistem GPS dhe me taksimetër. Këto janë disa prej rregullave të reja, në mesin […]

   
 • Koalicioni PDK-LDK, me “bekimin” e ndërkombëtarëve

  Nov 21, 2014 23:40

  Koalicioni PDK-LDK, me “bekimin” e ndërkombëtarëve

  Koalicionin në mes të PDK-së dhe LDK-së, më shumë se që e kanë dashur partitë që janë pajtuar të qeverisin së bashku, e kanë dashur përfaqësuesit e shteteve të Quintit. Stabiliteti institucional dhe përfaqësimi popullor me votë i këtyre subjekteve […]

   
 • Miliarderi heq dorë nga pasuria për të jetuar në një kasolle në mal

  Nov 21, 2014 23:39

  Miliarderi heq dorë nga pasuria për të jetuar në një kasolle në mal

  Biznesmeni dhe miliarderi kinez Liu Jingchong, ishte shumë i suksesshëm në punën e tij, në industrinë e tekstilit, por vendosi të braktis gjithë pasurinë dhe tl shkojë të jetojë në një kasolle në male. Një moment përcaktues në jetën e […]

   
 
 
 
 
 

Lajme tjera

 
 
 
 

Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com